IH Timisoara

Centrul de Limbi Moderne - International House s-a deschis la Timişoara sub forma de proiect în ianuarie 1992, sub atenta îndrumare a lui John Haycraft - fondatorul International House World Organisation. Centrul a devenit persoana juridică independentă în mai 1993.

International House Timişoara are aşadar o vechime şi o continuitate absolut unice pe piaţa timişoreană. De-a lungul celor peste 25 de ani de existenţă am oferit cursanţilor noştri deschidere către o educaţie şi un stil de viaţă de tip occidental, dezvoltându-le totodată abilităţile de comunicare atât de necesare în contextul actual internaţional.

În 1995, alături de British Council şi alte instituţii din ţară, International House Timișoara a fondat Asociaţia Română pentru Servicii Lingvistice de Calitate QUEST-Romania. Asociaţia QUEST România a fost acceptată ca membru asociat EAQUALS - The European Association for Quality Language Services, care include între membrii săi instituţii prestigioase (British Council, International House World Organisation, University of Cambridge ESOL Examinations , Goethe Institut HQ).

Din 2006, IH Timişoara este centru de examinare al Camerei de Comerţ şi Industrie din Londra (London Chamber of Commerce and Industry).

În acest moment sutem singurul centru din Timișoara care oferă pregătire pentru toate examenele Cambridge, indiferent de nivel - YLE, KET, PET, FCE, CAE și IELTS, ceea ce explică atracţia unică de care se bucură INTERNATIONAL HOUSE pe piața din Timișoara.

Languages

  • English
  • German
  • Romanian

Specialist Courses

  • Young Learners Courses
  • Cambridge, IELTS or other Exam Preparation Courses

Location

Contact School

To contact IH Timisoara please complete the form below: